Teamcoaching

Zit jouw team vast? 

Soms zitten organisaties en teams vast. Dan zijn er patronen in werking getreden die groei en ontwikkeling van teams belemmeren. Weerstand, zeuren, negativiteit en heel veel brandjes die geblust moeten worden zijn dan het gevolg. Dan zegt iedereen wel vooruit te willen, maar lukt het tegelijkertijd niet. Zit jouw team vast in zo’n belemmerend patroon? Kom maar op!

Reflecteren en groeien 

Teamcoaching zorgt er niet alleen voor dat teamleden gaan reflecteren op hun eigen rol en dat groepen inzicht krijgen in  hun dynamiek. Teamcoaching zorgt er óók voor dat teams hun belemmerende patronen gaan ontdekken en uit eigen beweging deze patronen gaan veranderen. En dat is wat de teamcoaching van Patchwork voor jouw team doet.

Patchwork teamcoaching kenmerkt zich door een vaste combinatie van reflectie, wrijving om tot glans te komen en een veilig leerklimaat. Zodat jij en jouw team op een andere manier de toekomst ingaan: gecommitteerd, in volledige verbinding en vol trots.

Eén van onze teams heeft bij Patchwork een teamcoachingstraject gevolgd. Onder andere het creëren van een gezonde aanspreekcultuur stond daarbij centraal. In het begin was er sprake van weerstand bij het team. Maar het traject resulteerde in zelfreflectie en ontwikkeling. Ook voor ons als MT zijn de tips en adviezen heel behulpzaam geweest.

Roel van Balen

Algemeen Directeur, Smitma

Chat openen
Heb je een vraag over Patchwork?
Hi!
Hoe kan ik je helpen?